9,0
237 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaver

9,0

237 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Klaver Automobielen BV geeft prima informatie en is transparant in haar communicatie

Anoniem
07-04-2017

Ik ben zeer tevreden over VENLO - Klaver Automobielen B.V.! Medewerkers van dit bedrijf zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Gemaakte afspraken worden nagekomen en bij eventuele vragen krijg ik een duidelijke uitleg. Ik word serieus genomen. Ook zijn ze zeer correct in het geven van advies. Zover als ik kan beoordelen worden werkzaamheden in de werkplaats vakkundig uitgevoerd. Showroom, receptie en werkplaats zien er keurig uit. Mijn complimenten!

Anoniem
27-03-2017

goede service

Diny Huijs (Venlo)
23-03-2017

Bij het kopen van de auto was dit de eerste garage die mij wees op kleine krasjes en een deukje. Ik heb daar hele andere ervaringen mee. De medewerkers zijn vriendelijk en nemen de tijd om je iets uit te leggen. De monteurs zijn zeer kundig. Facturen zijn correct. Het werk dat gefactureerd wordt werd ook uitgevoerd.

Anoniem
23-03-2017

In de vele jaren dat ik reeds Bij deze dealer kom, Heb ik nog nooit meegemaakt dat er iets niet juist was voorspeld.Of ik nou met een nieuw gekochte Toyota, of met een gebruikte Toyota in de werkplaats kwam, altijd ben ik voor 100 % tevreden naar huis gegaan. Dit geldt ook voor de schade gevallen die ik daar heb laten repareren.

Herman Westheim (Tegelen)
23-03-2017

omdat alles volgens afspraak is gelopen

wim Bastiaans (venlo)
23-03-2017

tevreden over afspraken met receptie en garage-medewerkers

lei caris (venlo)
10-03-2017

Goede en zeer deskundige uitleg

Anoniem
02-03-2017

Wij zijn zeer tevreden met hun ,goed en aardig personeel.

Anoniem
01-03-2017

Alles loopt daar naar wens

Pschorner (Venlo)
15-02-2017

De reparatie eindigde in een mooie Aygo uit 2016

marleen nabben (hout-blerick)
14-02-2017

HIER KOOP IK EN LAAT MET EEN GERUST HART MIJN REPARATIES UITVOEREN, AL MEER DAN 20 JAAR. RUIM 20 JAAR GELEDEN SCHAKELDE IK OVER VAN MERCEDES NAAR TOYOTA, EN ZEI TEGEN KLAVER DAT HIJ GEK WAS OM ZO,N HOGE PRIJS TE VRAGEN VOOR EEN AUTO. HIJ ANTWOORDDE; DAT ZEG JIJ OVER 10 JAAR NIET MEER, EN IK ZEG DIT AL LANGER NIET MEER. IK BEN VOL LOF OVER KLAVER EN TOYOTA, NIET ALLEEN OVER DE BUS, MAAR OOK OVER DE AVENSIS. mET VRIENDELIJKE GROETEN, MART HUNNEKENS.

MART HUNNEKENS (NEER)
30-11-2016

Zeer goede service en reperatie. Altijd korrekt met alle informatie. Zeer vriedelijk personeel.

Hermans (Blerick)
08-11-2016

Het is een betrouwbare dealer. goede afspraken mee te maken. zoals; Kosten buiten de beurten graag vooraf overleggen, te verwachten naderende extra kosten. ja ik maak veel al een lijstje met vragen wat naar mijn mening extra aandacht nodig heeft. Dit spreek ik door tijdens de afspraak en bij het ter reparatie aanbieden van de auto. zo als een ruitenwisser die hinderlijk streept, een lampje dat af en toe niet wil branden, een schakelaar die minder goed reageert, de reserve band controleren op banden spanning en profiel (zelf vergeet ik dit nog al eens). en schrijf dit tevens op een briefje en leg in de auto. voor een beurt/apk keuring.

A Holthuisen (Venlo)
28-09-2016

vriendelijk en korekd

we.butzkies (schillerstaat 10)
03-08-2016

Correcte behandeling en zeer vriendelijk

Anoniem
27-07-2016

goede service en uitleg en jarenlange goede relatie

Anoniem
14-07-2016

Je word snel geholpen,eerlijk en duidelijk

Mevr.L.van Doorn (Venlo)
13-07-2016

Kleinschalig persoonlijk contakt met monteurs Goede uitleg wat er gerepareerd is .

Tiny. Gielen (Waalre)
13-07-2016

Goede informatie en betrouwbaar.

Anoniem
08-07-2016

omdat ik zeer tevreden ben met deze dealer

Timmermans (Venlo)
08-06-2016

Na enkele slechte ervaringen bij een andere Toyota dealer in de buurt, ben ik hier langs gegaan voor een second opinion. Tot mijn tevredenheid bleek dat de service hier wel overeenkomt met het imago van Toyota. Door een goed en eerlijk advies heb ik zelfs zeer veel geld kunnen besparen! Groetjes van een nieuwe klant.

Dhr. B. Poeth (Venlo)
01-06-2016

Goede service, een goede behandeling, ik kom hier al jaren daarom een 10

Anoniem
18-05-2016

alles naar wens

Anoniem
11-05-2016

Omdat wij altijd geweldig worden behandeld!

Lei Janssen (Velden)
06-05-2016

toelichting is voldoende

P.Best (Grubbenvorst)
20-04-2016

Altijd netjes en correct en komen altijd alle afspraken na.

Anoniem
20-04-2016

al vele jaren tevreden over service en geleverde diensten

Anoniem
14-04-2016

klant vriendelijk bejegend

Anoniem
06-04-2016

correcte behandeling en voorlichting

l.caris (blerick)
24-03-2016

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.