9,1
259 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaver

9,1

259 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Het is gewoon een top garage, ik hoor bijna bij de inventaris

Marleen Nabben (Blerick)
23-12-2015

Omdat het naar onze mening een zeer correct bedrijf is.

Claessen (Reuver)
23-12-2015

Omdat ik er al jaren met mijn Toyota kom en er vriendelijk behandeld wordt. De zaak ziet er goed verzorgd uit.

Mevr.D Zaeijen -Schreurs (Roermond.)
10-12-2015

altijd vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, geen verrassingen achteraf

Mevr. A.A.K. Stam-Wibbeke (Simpelvels)
10-12-2015

Ik ben al meer dan dertig jaar tot volle tevredenheid klant bij deze dealer

Hans Fleuren (Blerick)
03-12-2015

goede garage en deskundig en vriendelijke medewerkers

Anoniem
02-12-2015

Ik ben al jaren zeer tevreden over van Klaver. Ze hebben een uitstekende service. Ze leveren kwaliteit zowel bij de aanschaf van een auto als het onderhoud. Het is gewoon een erg goed bedrijf.

Dorothé Schepens (Venlo)
02-12-2015

Betrouwbaar,werkzaamheden worden goed verricht.

Guus Kitzen (Hout-Blerick)
02-12-2015

ik wordt altijd op een zeer vriendelijke manier meteen geholpen.

Anoniem
02-12-2015

Goede service , vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar

Anoniem
02-12-2015

ze zijn klantvriendelijk leggen alles goed uit wat er gaat gebeuren met de auto en alles ziet er prima uit in het bedrijf

Haij Gielen (blerick)
26-11-2015

Totale indruk: tevreden.

Anoniem
12-11-2015

Omdat onze ervaring met dit bedrijf zeer positief is. Wij zijn altijd netjes en correct behandeld en te woord gestaan, en over hun service zijn wij ook zeer tevreden.

Dhr. L.G.Brenkman (Venlo-Blerick)
09-11-2015

Altijd volgens afspraak mijn 13 tiende Toyota.Een ieder aan te raden.

G.L.Siemons. (Tegelen)
14-10-2015

Deze dealer biedt mij al meer dan 30 jaar een uitstekende service en kwaliteit

m. de klerk (venlo)
17-09-2015

Betrouwbaar bedrijf

Guus Kitzen (Venlo)
26-08-2015

ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

Mevr. Bol Ottenheym (Velden)
25-08-2015

Ik word altijd vriendelijk en correct geholpen ondanks dat ik meestal het onderhoud zelf doe en meestentijds alleen de onderdelen kom kopen. een fijne no nonsence garage waar ze mij met raad en daad bijstaan als dat nodig is.

Anoniem
19-08-2015

ALLES WORDT PERFET AFGEHANDELD

j.tAGAGE (venlo)
11-08-2015

zoals aangegeven vriendelijk

mevr. ehren (steyl)
22-07-2015

Ik kom reeds 10 jaar bij deze dealer, ik ben altijd welkom, ook als ik kom met vragen omtrent mijn Verso. Wordt altijd correct, vriendelijk en vakkundig geholpen. Door zowel directie, medewerkers achter de balie en ook zekere de medewerkers op werkvloer in de garage wordt men vriendelijk en vakkundig geholpen.

Dhr. J.M. Cuppen (Venlo-Blerick)
15-07-2015

Er bestaat geen betere service.

Herman Westheim (Tegelen)
08-07-2015

Korekte behandeling

Anoniem
08-07-2015

Prima service. Reparaties lijken prima, heb zelf geen verstand van auto's dus vertrouwen ligt bij de garage. Autowasbeurt na keuring/beurt is een mooie extra.

Anoniem
08-07-2015

Vriendelijk personeel. Snel kunt er op wachten. Goede uitleg over wat er gebeurt is bij de beurt. Volledig tevreden

Pascal orval (Tegelen)
06-07-2015

zoals altijd word je ontvangen en behandeld als kind in huis met een stralende glimlach van oor tot oor en een overheerlijk bakje koffie,voor een kleinigheid word je gelijk tussendoor zonder vooraf een afspraak te hoeven maken geholpen zodat je weer veilig verder kunt en als je een afspraak maakt voor een reparatie,onderhoud of a.p.k. komen ze die ook altijd na,desnoods brengen ze je ook nog naar huis toe of krijgt vervangend vervoer mee indien gewenst en hetgeen wat is afgesproken word steeds nagekomen en word er onverwachts iets ontdekt dan word je vooraf op de hoogte gebracht van de reparatie en de kosten ervan,ja voor mij geen andere dealer zei kennen mijn Toyota beter als geen ander en ik weet dat hij in vertrouwde handen is en mij geen zorgen hoef te maken,ze leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs.

J.C.J.A van Vlokhoven. (Velden.)
25-06-2015

uitstekende behandelingen

Ton Saris (Sevenum)
24-06-2015

zijn zeer vriendelijk en leveren goed werk

J.huismans (venlo)
24-06-2015

Correcte afhandeling van zaken.

Anoniem
23-06-2015

Prima

Mirjam Sanders (Maasbree)
18-06-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.