9,1
259 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaver

9,1

259 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede snelle service en gedegen kwaliteit.

Dhr. Soree (Blerick)
24-06-2021

Vriendelijke behandeling en goede service.

Dhr. Hendriks (Belfeld)
21-06-2021

Naar alle tevredenheid.

MHA Janssen (Blerick)
25-05-2021

Al jaren ben ik zeer tevreden.

Dohmen (Venlo)
14-05-2021

Altijd zeer vriendelijke behandeling. Staan ook bij kleine storingen tussendoor altijd klaar om op een vriendelijke manier de storing op te heffen. Duurt het langer, dan staat de koffie klaar.

J.M.F. van den Bercken (Venlo)
12-04-2021

Als je tevreden bent met je dealer moet je dit houden. Er is niemand honderd procent.

Gh Nijhof (Blerick)
07-04-2021

Omdat je goed behandeld wordt en vragen worden goed afgehandeld.

Anneke Toma (Venlo)
24-03-2021

Word altijd vriendelijk geholpen.

M.Moskes v Horssen
11-02-2021

Wij zijn meer dan tevreden over Klaver Automobielen.

Dhr. H. Geurts
08-02-2021

Alles goed afgehandeld en naar wens vervult.

h hurkmans (tegelen)
29-01-2021

Ik kom hier al jaren met mijn Toyota's (heb er al veel gehad in 45 jaar) de klantvriendelijkheid is in al die jaren altijd top en stabiel geweest. Van binnenkomst tot wegrijden na een beurt of reparatie wordt je daar als klant in de watten gelegd. Ze komen hun afspraken altijd na en geven bij een reparatie of beurt altijd een prijsopgaaf vooraf. Verder zijn de monteurs en receptionist altijd even vriendelijk en correct en zijn altijd bereid om uitleg te geven op je vragen. Ook de telefonische bereikbaarheid is zeer goed te noemen. De werkplaats en de mensen die er werken zien er altijd uit om door een ringetje te halen, daarom ben ik nog steeds blij met mijn garage en kom er steeds graag terug!.

Dhr. W.van der Kolk (Maasbree)
21-01-2021

Goede snel servicevriendelijk personeel.

Eric
14-01-2021

Een super garage waar je als klant goed geholpen wordt, ik ben heel tevreden en raad ook iedereen aan om hier naartoe te komen.

Fam liedtjens (Tegelen)
07-01-2021

Goed balie contact. Vlotte en accurate afhandeling van de opdracht. Telefonisch overleg over bijzonderheden/extra's.

Dhr. H. Meussen (Blerick)
28-12-2020

Adequaat en vriendelijk, geen lange wachttijden.

JJ. Hovens (Venlo)
17-12-2020

Zeer tevreden over mijn bezoek aan automobielbedrijf Klaver. Keurig te woord gestaan door de receptie/administratie, tijdens mijn verblijf koffie gehad. De service was perfect, thuis gebracht en de volgende dag weer opgehaald. De factuur klopte met wat er besproken was. Automobielbedrijf Klaver in Venlo is zeer aan te bevelen.

Tiny Giesen (Tegelen)
26-11-2020

Correcte en goede service. Vriendelijk en meedenkend.

L.van Doorn (Blerick)
26-11-2020

Omdat wij al heel lang bij Klaver komen en altijd goede service, klantvriendelijk en als ze tijd hebben helpen ze je meteen!

Mevr. A. Brommer van Deursen (Venlo)
30-10-2020

Bij deze dealer Klaver Automobielen ben je altijd meer dan welkom voor een servicebeurt en/of reparatie of een apk-keuring en het wordt altijd naar tevredenheid uitgevoerd met de prijsopgave vooraf die eigenlijk altijd wel klopt met de vooraf opgegeven offerte. En komt er onverwachts iets bij dan wordt het keurig gemeld en gevraagd of ze het mogen uitvoeren, je krijgt dan een woord van dank en krijgt er nog een overheerlijk kopje koffie bij ook en niet te vergeten de altijd aanwezige glimlach, zowel van de monteurs alsmede van de receptie en directie die al met de hand omhoog gaat als je aan komt rijden.

J.C.J.A. van Vlokhoven. (Velden)
15-10-2020

Klantvriendelijke benadering, personeel houdt zich aan de coronavoorschriften, afspraken worden nagekomen.

Jan Achten (Venlo)
21-08-2020

Correcte behandeling en goede informatie.

Guus Kitzen (Venlo)
06-08-2020

Vakkundig, vlotte service en zeer klantvriendelijk.

John Kurvers. (Panningen.)
31-07-2020

Voor zover ik het kan beoordelen, is er bij de Firma Klaver Automobielen B.V. veel deskundigheid, dit is zowel in de receptie als op de werkvloer. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben.

R.J.H.de Baaij (Venlo)
29-06-2020

ik ben vele jaren met volle tevredenheid klant van deze garage.

MHA Janssen (Blerick)
21-05-2020

Omdat ze altijd een luisterend oor hebben. Alles is altijd netjes en vriendelijk. En na de werkzaamheden altijd een duidelijke uitleg.

Ton saris (Venlo)
14-05-2020

Altijd vriendelijk en correct. Duidelijk en eerlijk.

L.van Doorn (Blerick)
06-05-2020

Kundige monteur, factuur volgens prijsopgave, vriendelijke receptie.

Bart van Kleef (Venlo)
26-03-2020

Alles volgens afspraak binnen de afgesproken tijd. De wachtruimte is perfect behalve dat er geen koffiemachine staat.

Paul van der Smitte (Belfeld )
21-02-2020

Goede service, vriendelijk en betrouwbaar, meedenkend.

Louise (Blerick)
28-01-2020

Goede service en altijd vriendelijk.

Lei Janssen (Velden )
02-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.