9,0
240 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaver

9,0

240 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Klantvriendelijke benadering, personeel houdt zich aan de coronavoorschriften, afspraken worden nagekomen.

Jan Achten (Venlo)
21-08-2020

Correcte behandeling en goede informatie.

Guus Kitzen (Venlo)
06-08-2020

Vakkundig, vlotte service en zeer klantvriendelijk.

John Kurvers. (Panningen.)
31-07-2020

Voor zover ik het kan beoordelen, is er bij de Firma Klaver Automobielen B.V. veel deskundigheid, dit is zowel in de receptie als op de werkvloer. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben.

R.J.H.de Baaij (Venlo)
29-06-2020

ik ben vele jaren met volle tevredenheid klant van deze garage.

MHA Janssen (Blerick)
21-05-2020

Omdat ze altijd een luisterend oor hebben. Alles is altijd netjes en vriendelijk. En na de werkzaamheden altijd een duidelijke uitleg.

Ton saris (Venlo)
14-05-2020

Altijd vriendelijk en correct. Duidelijk en eerlijk.

L.van Doorn (Blerick)
06-05-2020

Kundige monteur, factuur volgens prijsopgave, vriendelijke receptie.

Bart van Kleef (Venlo)
26-03-2020

Alles volgens afspraak binnen de afgesproken tijd. De wachtruimte is perfect behalve dat er geen koffiemachine staat.

Paul van der Smitte (Belfeld )
21-02-2020

Goede service, vriendelijk en betrouwbaar, meedenkend.

Louise (Blerick)
28-01-2020

Goede service en altijd vriendelijk.

Lei Janssen (Velden )
02-01-2020

Kleinschalige dealer met persoonlijk contact. Prima service. Kom er al tientallen jaren.

Harry Haenraets (Venlo)
02-01-2020

deze toyota dealer is al vriendelijk aan de telefoon die na een maal overgaan al word opgenomen, er worden afspraken gemaakt in de werkplaats die nagekomen worden. Mocht er onverwachts iets vervangen moeten worden adviseren ze dat en kun je ja of nee zeggen en word het gelijk uitgevoerd met originele onderdelen van Toyota. Je kunt er wachten in een nette ruimte en word voorzien van een overheerlijk bakje koffie en ze bieden je wat te lezen aan. Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd krijg je de rekening uitgelegd zoals die voorheen al voorgerekend is met de nieuwe auto pech hulpkaart en wensen ze je weer een fijne rit met veilige kilometers en tot de volgende keer met een zwaai van een lachende opgestoken hand van de monteur met als mededeling als er iets is horen we het graag en staan we klaar voor je.

Dhr. Johan.C.J.A. van Vlokhoven (Velden.)
30-12-2019

prima werk geleverd. naar tevredenheid. heeft iets langer geduurd dan oorspronkelijk afgesproken.

De heer Jan van Pol (Venlol)
19-11-2019

Ben prima geholpen alles volgens afspraak. Vind de uitleg bijzonder goed. Weet nu al wat de volgende keer nodig is. Ben ook blij dat ze je niet extra dingen willen laten doen waar je niet om gevraagd heb,en het daarom niet extra duur wordt. Ga er zeker de volgende keer terug!!

Mevrouw F Berden
07-11-2019

Goede service en informatie vooraf. Tevreden klant!

Joep
07-11-2019

We hebben al jarenlang alleen maar goede ervaring met Klaver Automobielen !!!

A.Brommer van deursen (Venlo)
29-10-2019

Goede naar de klant gerichte dealer met goed bekwaam personeel

Rob Nooijens (Blerick)
18-10-2019

wordt al vele jaren zeer goed en betrouwbaar geholpen.

J.Cuppes (Reuver)
15-10-2019

Correcte service.

H Willems (Venlo)
03-10-2019

goede service, vakmanschap en het meedenken naar oplossingen (creativiteit)

Dorothé Schepens (Venlo)
24-09-2019

Zeer klantvriendelijk, eerlijk en meedenkend

Wil Beerkens (Blerick)
06-09-2019

Goede afspraken, vriendelijk.Prijsafspraken kloppen altijd.

Piet Strous (Belfeld.)
04-09-2019

vriendelijk bekwaam personeel, waar je altijd correct geholpen wordt.je weet vooraf waar je aan toe bent, en indien het reparatiebedrag afwijkt, is hierover eerst contact.

H Killaars
14-08-2019

Ik ben al meer dan twintig jaar klant en altijd goed geholpen.

Dhr J. Hagendoorn (Venlo)
09-08-2019

klaver heeft een zeer goede service en je wordt er goed geholpen

Dhr. Garsen (Horst a/d maas)
04-07-2019

Vriendelijk personeel, je weet waar je aan toe bent. Als er iets mis was met mijn Toyota is Klaver mijn nummer 1 keus. Liever een paar dagen wachten dan naar een concurrent toestappen. Personeel weet wat ze doen, weet waar ze over praten en mocht het wat langer duren zullen ze je meteen informeren. Blijf zo door gaan heren!

J. van Smaalen (Venlo)
21-06-2019

deze Toyota dealer Klaver Venlo-Blerick komt altijd de afspraken na zoals vanouds,de service is vakkundig en perfect en de mensen achter de telefoon staan je vriendelijk te woord evenals de mensen van receptie,magazijn en werkplaats de hand gaat al omhoog zodra je komt aanrijden en de koffie staat al voor je neus voordat je goed en wel binnen bent mocht je daar trek in hebben en mocht de directeur toevallig in de nabijheid zijn en hij ziet je vraagt hij hoe het met je gaat en schudt de hand en wenst je het beste en als de rekening word overhandigd na afloop dan krijg je daar keurig tekst en uitleg bij zoals die vooraf al besproken was en mocht er onverwachts iets bijkomen zoals bv. een ruitenwisser die slecht is word er gevraagd of ze hem mogen vervangen en ze vermelden tevens de onderdelen die de volgende keer geadviseerd worden te vervangen zodat je voorruit al weet wat je de eerst volgende keer extra kunt verwachten qua reparatie ze vragen of je nog een kop koffie wilt nuttigen en wensen je verder een veilige terugreis en graag tot een volgende keer,ja waar vind je dit nog,ze zitten dun en mocht je eens onverwachts bv.een kapotte lamp hebben of een band die gewisseld moet worden,ja ik bel altijd vooraf even maar ze zeggen altijd voor zoiets hoef je niet te bellen gewoon aankomen en je word geholpen al stellen ze het wel altijd op prijs dat de klanten mee denken,ik zeg altijd hun goed voor mij ik goed voor hun dus daarom automobielbedrijf Toyota Klaver Venlo-Blerick TOP dealer.

Dhr. Johan.C.J.A. van Vlokhoven (Velden.)
05-06-2019

Ik ben een jarenlange klant bij boven vermelde dealer en heb nooit problemen van welke aard dan ook gehad. Er is een prima verstandhouding zowel met de leiding als met de medewerkers. Ik zou niet anders willen, zeker als je van kennissen, die ook TOYOTA-rijder zijn (en met een andere garage werken) hoort, dat er daar (vooral bij grotere bedrijven) niet alle dingen zo gladjes verlopen. Ik weet, dat ik heel erg tevreden ben met 'mijn' garage.!!!!!

H.G. Wibbeke (Tegelen)
16-05-2019

Goede service, communicatie en vriendelijk. Reële prijs.

R. Breikers
08-05-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.