9,1
248 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaver

9,1

248 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede snel servicevriendelijk personeel.

Eric
14-01-2021

Een super garage waar je als klant goed geholpen wordt, ik ben heel tevreden en raad ook iedereen aan om hier naartoe te komen.

Fam liedtjens (Tegelen)
07-01-2021

Goed balie contact. Vlotte en accurate afhandeling van de opdracht. Telefonisch overleg over bijzonderheden/extra's.

Dhr. H. Meussen (Blerick)
28-12-2020

Adequaat en vriendelijk, geen lange wachttijden.

JJ. Hovens (Venlo)
17-12-2020

Zeer tevreden over mijn bezoek aan automobielbedrijf Klaver. Keurig te woord gestaan door de receptie/administratie, tijdens mijn verblijf koffie gehad. De service was perfect, thuis gebracht en de volgende dag weer opgehaald. De factuur klopte met wat er besproken was. Automobielbedrijf Klaver in Venlo is zeer aan te bevelen.

Tiny Giesen (Tegelen)
26-11-2020

Correcte en goede service. Vriendelijk en meedenkend.

L.van Doorn (Blerick)
26-11-2020

Omdat wij al heel lang bij Klaver komen en altijd goede service, klantvriendelijk en als ze tijd hebben helpen ze je meteen!

Mevr. A. Brommer van Deursen (Venlo)
30-10-2020

Bij deze dealer Klaver Automobielen ben je altijd meer dan welkom voor een servicebeurt en/of reparatie of een apk-keuring en het wordt altijd naar tevredenheid uitgevoerd met de prijsopgave vooraf die eigenlijk altijd wel klopt met de vooraf opgegeven offerte. En komt er onverwachts iets bij dan wordt het keurig gemeld en gevraagd of ze het mogen uitvoeren, je krijgt dan een woord van dank en krijgt er nog een overheerlijk kopje koffie bij ook en niet te vergeten de altijd aanwezige glimlach, zowel van de monteurs alsmede van de receptie en directie die al met de hand omhoog gaat als je aan komt rijden.

J.C.J.A. van Vlokhoven. (Velden)
15-10-2020

Klantvriendelijke benadering, personeel houdt zich aan de coronavoorschriften, afspraken worden nagekomen.

Jan Achten (Venlo)
21-08-2020

Correcte behandeling en goede informatie.

Guus Kitzen (Venlo)
06-08-2020

Vakkundig, vlotte service en zeer klantvriendelijk.

John Kurvers. (Panningen.)
31-07-2020

Voor zover ik het kan beoordelen, is er bij de Firma Klaver Automobielen B.V. veel deskundigheid, dit is zowel in de receptie als op de werkvloer. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben.

R.J.H.de Baaij (Venlo)
29-06-2020

ik ben vele jaren met volle tevredenheid klant van deze garage.

MHA Janssen (Blerick)
21-05-2020

Omdat ze altijd een luisterend oor hebben. Alles is altijd netjes en vriendelijk. En na de werkzaamheden altijd een duidelijke uitleg.

Ton saris (Venlo)
14-05-2020

Altijd vriendelijk en correct. Duidelijk en eerlijk.

L.van Doorn (Blerick)
06-05-2020

Kundige monteur, factuur volgens prijsopgave, vriendelijke receptie.

Bart van Kleef (Venlo)
26-03-2020

Alles volgens afspraak binnen de afgesproken tijd. De wachtruimte is perfect behalve dat er geen koffiemachine staat.

Paul van der Smitte (Belfeld )
21-02-2020

Goede service, vriendelijk en betrouwbaar, meedenkend.

Louise (Blerick)
28-01-2020

Goede service en altijd vriendelijk.

Lei Janssen (Velden )
02-01-2020

Kleinschalige dealer met persoonlijk contact. Prima service. Kom er al tientallen jaren.

Harry Haenraets (Venlo)
02-01-2020

deze toyota dealer is al vriendelijk aan de telefoon die na een maal overgaan al word opgenomen, er worden afspraken gemaakt in de werkplaats die nagekomen worden. Mocht er onverwachts iets vervangen moeten worden adviseren ze dat en kun je ja of nee zeggen en word het gelijk uitgevoerd met originele onderdelen van Toyota. Je kunt er wachten in een nette ruimte en word voorzien van een overheerlijk bakje koffie en ze bieden je wat te lezen aan. Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd krijg je de rekening uitgelegd zoals die voorheen al voorgerekend is met de nieuwe auto pech hulpkaart en wensen ze je weer een fijne rit met veilige kilometers en tot de volgende keer met een zwaai van een lachende opgestoken hand van de monteur met als mededeling als er iets is horen we het graag en staan we klaar voor je.

Dhr. Johan.C.J.A. van Vlokhoven (Velden.)
30-12-2019

prima werk geleverd. naar tevredenheid. heeft iets langer geduurd dan oorspronkelijk afgesproken.

De heer Jan van Pol (Venlol)
19-11-2019

Ben prima geholpen alles volgens afspraak. Vind de uitleg bijzonder goed. Weet nu al wat de volgende keer nodig is. Ben ook blij dat ze je niet extra dingen willen laten doen waar je niet om gevraagd heb,en het daarom niet extra duur wordt. Ga er zeker de volgende keer terug!!

Mevrouw F Berden
07-11-2019

Goede service en informatie vooraf. Tevreden klant!

Joep
07-11-2019

We hebben al jarenlang alleen maar goede ervaring met Klaver Automobielen !!!

A.Brommer van deursen (Venlo)
29-10-2019

Goede naar de klant gerichte dealer met goed bekwaam personeel

Rob Nooijens (Blerick)
18-10-2019

wordt al vele jaren zeer goed en betrouwbaar geholpen.

J.Cuppes (Reuver)
15-10-2019

Correcte service.

H Willems (Venlo)
03-10-2019

goede service, vakmanschap en het meedenken naar oplossingen (creativiteit)

Dorothé Schepens (Venlo)
24-09-2019

Zeer klantvriendelijk, eerlijk en meedenkend

Wil Beerkens (Blerick)
06-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.