Beoordelingen Toyota Klaver

9,0

231 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

steeds weer zeer vriendelijk, correct en behulpzaam

Dhr. Timmermans
16-05-2018

Het is gewoon een hele goeie garage met uiterst vriendelijke medewerkers met veel know how van Toyota

Arno Kessels (Venlo)
25-04-2018

De service is betrouwbaar

Jac Neessen (Grubbenvorst)
18-04-2018

goede service vriendelijk personeel .

J.M.Tijink (Venlo)
12-04-2018

Ben een trouwe Toyota rijdster, ik hoor inmiddels bij de inventaris

marleen nabben (hout-blerick)
05-04-2018

Ik kom al ongeveer 8 jaar bij Klaver Automobielen. Via kennissen werd mij deze garage aangeraden. Na een aantal zeer negatieve ervaringen bij mijn vorige dealer was Klaver een verademing. Het vertrouwen dat ik volledig verloren had in de branche is door hun toedoen hersteld. Ze komen afspraken na, zijn kundig en als er iets op de rekening staat dan is dat ook uitgevoerd. Er wordt met je mee gedacht en gezocht naar oplossingen. TOP.

Dhr Buskens (Venlo)
21-03-2018

goed service, betrouwbaar, prettig contact

Dhr W Bastiaans (Venlo )
21-03-2018

Ik rijd al Toyota sinds Toyota in Venlo is gevestigd.Ik kan me geen betere service voorstellen.

Herman Westheim (Tegelen)
14-03-2018

Zeer tevreden brachten auto voor een beurt en keuring.Kregen zo een gratis auto mee super goed.

Westheim
07-03-2018

Goede service en kundige monteurs

van Kleef (Venlo)
28-02-2018

wordt goed behandeld

Wolters Wim (BAARLO)
28-02-2018

Auto heeft grote beurt gehad. Van te voren juiste prijsopgave ontvangen en auto gewassen en weer in topconditie afgeleverd op de afgesproken tijd.

Frans Coenen (Venlo)
09-02-2018

Ik kom al jaren bij deze dealer en ik ben tevreden met het contact dat wij hebben. Als er iets is met mijn auto, krijg ik eerlijke informatie daarover. Reparaties aan de auto gaat ook goed. Alleen , deze dealer is een beetje duur. Bij andere garages krijg ik het zelfde onderdeel voor een paar tientjes goedkoper. En ja, iedereen let op de centjes.

Anoniem
11-01-2018

Altijd uitstekende en snelle service .

Lei Janssen (Velden )
10-01-2018

Klantvriendelijk ontvangst, deskundige monteurs en goede service.

Anoniem
10-01-2018

je word al vrolijk als je de telefoon hoort overgaan,want je weet je eraan krijgt en het maakt niet uit wie,je ziet door de telefoon de lach van het gezicht erbij ze vragen waarmee ze je van dienst kunnen zijn en geven je raad of eerste hulp of ze plannen je in voor de onderhoud beurt of a.p.k. net wat van toepassing is,je krijgt vooraf gaand te horen wat het financiële kostenplaatje is en heb je onverwachts iets aan je auto dan kun je zonder afspraak gewoon binnen komen en je word onmiddellijk geholpen indien mogelijk,je krijgt koffie en wat te lezen of krijgt vervangend vervoer als het nodig is of ze brengen je naar huis net wat de klant wil,komt er nog iets boven water dan krijg je een belletje wat eraan scheelt en de kosten ervan,ja dat noem ik service.

J.C.J.A. van Vlokhoven (Velden.)
27-12-2017

Super autogarage met een eerlijke afhandeling!

Twan (Venlo)
01-12-2017

goede service, vriendelijk, toegankelijk en betrouwbaar

Guus Munten (Venlo)
30-11-2017

betrouwbaarheid, prettige dienstverlening

Anoniem
29-11-2017

prettige, klantgerichte service en betrouwbaar

Anoniem
22-11-2017

prima service. snelle afhandeling van afspraak aanvraag. duidelijke prijsopgave en uiteindelijk kosten. Komen volledig overeen.Zeer vriendelijk personeel en altijd bereid om een praatje te maken.

Huub Pijpers (Blitterswijck)
08-11-2017

Kleinschalige dealer met “ons kent ons” mentaliteit. Snelle en persoonlijke benadering zonder poespas.

Harry Haenraets (Venlo)
25-10-2017

Goede garage denk ik

Niels (Arcen )
18-10-2017

Reparatie van mijn auto wordt steeds correct uitgevoerd en de medewerkers /sters zij altijd even beleefd en correct

Anoniem
04-10-2017

receptie en personeel zijn altijd aardig en zeer deskundig

Haij Gielen (blerick)
27-09-2017

Al jaren ben ik een tevreden klant

Jacq Peeters (Venlo)
21-09-2017

Ja, over het algemeen ben ik tevreden, alleen stoor ik mij aan het grote reclamebord, waarop de prijzen van een kleine- en grote onderhoudsbeurt voor lagere bedragen worden aangeboden, dan de prijs die ik uiteindelijk moet betalen.

Anoniem
31-08-2017

betrouwbaarenvriendelijk

Guus Kitzen (venlo)
16-08-2017

Klaver is een zeer vertrouwd en vakkundig autobedrijf.

Jan.Hanegraaf. (Velden)
16-08-2017

Goede garage klantvriendelijk en prijs is redelijk

Anoniem
10-08-2017

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.