9,1
248 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaver

9,1

248 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Alles netjes uitgelegd en beurt goed uitgevoerd alleen het probleem met het banden spannings controle lampje is niet opgelost.

B van Dijk
05-10-2018

De eerste keer daar geweest en tevreden!

G. VERHEIJEN (VENLO)
26-09-2018

Je word hier altijd vriendelijk benaderd en geholpen,schone werkplaats en winkel.

Jo Tijink (Venlo)
26-09-2018

Prima afspraken.Goed vakwerk.Eerlijke informatie.Klopt altijd.

Strous
13-09-2018

Klaver Automobielen B.V. levert goed werk af en ik word altijd vriendelijk en correct geholpen.Geen lange wachttijd voor beurten of reparaties.Duidelijke uitleg over de zaken die zijn uitgevoerd.Gewoon super goede service.

John Kurvers. (Panningen.)
29-08-2018

als je belt voor een afspraak word je vriendelijk te woord gestaan en doorverbonden met de werkplaats die plant de afspraak en zegt wat de nota nadien zal zijn zonder verdere onvoorziene kosten cq uren wat altijd netjes over een komt met het vooraf gezegde nota en je krijgt netjes een kopje koffie aangeboden of twee is ook geen probleem en iets te lezen als je wil en komen regelmatig vragen of ze nog iets kunnen betekenen voor je en komen je halen als je auto klaar is en krijgt er tekst en uitleg van de rekening bij mocht het niet duidelijk zijn en dan haal je het pasje door de sleuf en je krijgt een bijzonder woord van dank en wensen je een prettige voortzetting van de dag toe en tot ziens bij het volgende onderhoud met veel veilige kilometers gewenst.

Johan van Vlokhoven. (Velden)
17-08-2018

Toyota Klaver is een buitengewoon goede dealer met zeer goed en toegewijd personeel. Altijd netjes te woord staan, duidelijke uitleg over onderhoud, reparatie en aangeven wat vervangen dient te worden. Auto na beurt altijd gewassen en schoon terug naar klant. Geen poespas en rare verhalen zoals bij andere "Toyota dealers" die gebouwen en personeel in Toyota outfit hebben.Gewoon lekker menselijke benadering. Niks mis mee. Toyota kan aan deze dealer een voorbeeld nemen.

Huub Pijpers (Blitterswijck)
15-08-2018

Al jarenlang goede ervaringen met deze dealer en garage. Geen rare fratsen, kundige monteurs en er heerst een prettige sfeer.

Agnes Burhenne
10-08-2018

Je wordt er prima geholpen

Sef smeets
08-08-2018

vriendelijk en een eerlijk oordeel waar je als alleen staande vrouw op kunt vertrouwen

Mevr. Bol Ottenheym (Velden)
25-07-2018

Altijd correct behandeld en goed geïnformeerd.

Dhr J. Hagendoorn (Venlo)
18-07-2018

Altijd goed advies. Altijd goed uitgevoerde reparaties. Nooit onnodige reparaties.

J. Faassen (Venlo)
04-07-2018

Naar tevredenheid geholpen,reparaties en onderhoudsbeurten goed uitgevoerd.

Dhr. J. Dambacher (Venlo-Blerick)
27-06-2018

hun vriendelijke en correcte behandeling met uitleg.

Sjaak Hendriks (Belfeld)
22-06-2018

ben altijd zeer correct behandelt met mijn toyota in beurten en uitvoering.

m. janssen (blerick)
06-06-2018

Omdat we altijd netjes en vriendelijk te woord word gestaan en geholpen

Ton Saris (Venlo)
24-05-2018

De vertrouwensbasis en de contacten met dit bedrijf zijn inmiddels jarenoud en kunnen in alle opzichten niet beter.

H.G. Wibbeke (Tegelen)
22-05-2018

steeds weer zeer vriendelijk, correct en behulpzaam

Dhr. Timmermans
16-05-2018

Het is gewoon een hele goeie garage met uiterst vriendelijke medewerkers met veel know how van Toyota

Arno Kessels (Venlo)
25-04-2018

De service is betrouwbaar

Jac Neessen (Grubbenvorst)
18-04-2018

goede service vriendelijk personeel .

J.M.Tijink (Venlo)
12-04-2018

Ben een trouwe Toyota rijdster, ik hoor inmiddels bij de inventaris

marleen nabben (hout-blerick)
05-04-2018

Ik kom al ongeveer 8 jaar bij Klaver Automobielen. Via kennissen werd mij deze garage aangeraden. Na een aantal zeer negatieve ervaringen bij mijn vorige dealer was Klaver een verademing. Het vertrouwen dat ik volledig verloren had in de branche is door hun toedoen hersteld. Ze komen afspraken na, zijn kundig en als er iets op de rekening staat dan is dat ook uitgevoerd. Er wordt met je mee gedacht en gezocht naar oplossingen. TOP.

Dhr Buskens (Venlo)
21-03-2018

goed service, betrouwbaar, prettig contact

Dhr W Bastiaans (Venlo )
21-03-2018

Ik rijd al Toyota sinds Toyota in Venlo is gevestigd.Ik kan me geen betere service voorstellen.

Herman Westheim (Tegelen)
14-03-2018

Zeer tevreden brachten auto voor een beurt en keuring.Kregen zo een gratis auto mee super goed.

Westheim
07-03-2018

Goede service en kundige monteurs

van Kleef (Venlo)
28-02-2018

wordt goed behandeld

Wolters Wim (BAARLO)
28-02-2018

Auto heeft grote beurt gehad. Van te voren juiste prijsopgave ontvangen en auto gewassen en weer in topconditie afgeleverd op de afgesproken tijd.

Frans Coenen (Venlo)
09-02-2018

Ik kom al jaren bij deze dealer en ik ben tevreden met het contact dat wij hebben. Als er iets is met mijn auto, krijg ik eerlijke informatie daarover. Reparaties aan de auto gaat ook goed. Alleen , deze dealer is een beetje duur. Bij andere garages krijg ik het zelfde onderdeel voor een paar tientjes goedkoper. En ja, iedereen let op de centjes.

Anoniem
11-01-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.