9,0
237 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaver

9,0

237 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer vriendelijk goed personeel perfect werk afleveren.

van Giesen (Arcen)
18-04-2019

Prijs volgens afspraak, auto gewassen terug ontvangen, leenauto beschikbaar.

Bart van Kleef (Venlo)
10-04-2019

Ik kan me geen betere service voorstellen.

Herman Westheim (Tegelen)
09-04-2019

Ben al jaren zeer tevreden, over verkoop en onderhoud. Nu mijn man is overleden krijg ik bij alles duidelijk tips en uitleg,prima!

Tonnie Fleuren
13-03-2019

Ben zeer tevreden

Peter (Venlo)
27-02-2019

Zij doen wat is afgesproken.

A. Langver (Venlo)
06-02-2019

Top geregeld en heel vriendelijk. Aanrader.

K Bergwerf (Blerick)
01-02-2019

Het is een kleinschalig bedrijf, al jaren vaste medewerkers, persoonlijke benadering, personeel en eigenaren zijn allemaal even betrokken en gemotiveerd om het de klant naar de zin te maken.

Louise Nooijens (Hout-Blerick)
25-01-2019

Goede service en goede afspraken vriendelijke personeel

L.Janssen (Velden)
16-01-2019

Kleinschalig, ons kent ons. Correcte afhandeling en benadering.

Harry Haenraets (Venlo)
16-01-2019

Zoals ik al zei alles is prima

H.Gielen (Blerick)
19-12-2018

Een bedrijf waarop je kunt vertrouwen en direct bereid is om te helpen,

Dhr. Jan van Pol (Venlo)
14-12-2018

omdat ik tevreden bent.

Ton Propst
14-12-2018

Ik ben altijd super tevreden

T.Dohmen
05-12-2018

-

Dhr kKerry Elt (Venlo)
23-11-2018

Ik ben vaste klant. Altijd prettig contact gehad.Geen klachten.

Dhr. H.L.M.Meussen (Venlo)
23-11-2018

Altijd op afspraak altijd naar wens gedaan al 12 Toyota;s bij Klaver gehad in die jaren.

g.l.siemons (tegelen)
23-11-2018

Zeer goede service, flexibel en korrekt.

Hermans H. (Venlo)
09-11-2018

Goede dealer met vriendelijk en deskundig personeel zowel receptie als werkplaats.

Rob Nooijens (Blerick)
17-10-2018

Alles netjes uitgelegd en beurt goed uitgevoerd alleen het probleem met het banden spannings controle lampje is niet opgelost.

B van Dijk
05-10-2018

De eerste keer daar geweest en tevreden!

G. VERHEIJEN (VENLO)
26-09-2018

Je word hier altijd vriendelijk benaderd en geholpen,schone werkplaats en winkel.

Jo Tijink (Venlo)
26-09-2018

Prima afspraken.Goed vakwerk.Eerlijke informatie.Klopt altijd.

Strous
13-09-2018

Klaver Automobielen B.V. levert goed werk af en ik word altijd vriendelijk en correct geholpen.Geen lange wachttijd voor beurten of reparaties.Duidelijke uitleg over de zaken die zijn uitgevoerd.Gewoon super goede service.

John Kurvers. (Panningen.)
29-08-2018

als je belt voor een afspraak word je vriendelijk te woord gestaan en doorverbonden met de werkplaats die plant de afspraak en zegt wat de nota nadien zal zijn zonder verdere onvoorziene kosten cq uren wat altijd netjes over een komt met het vooraf gezegde nota en je krijgt netjes een kopje koffie aangeboden of twee is ook geen probleem en iets te lezen als je wil en komen regelmatig vragen of ze nog iets kunnen betekenen voor je en komen je halen als je auto klaar is en krijgt er tekst en uitleg van de rekening bij mocht het niet duidelijk zijn en dan haal je het pasje door de sleuf en je krijgt een bijzonder woord van dank en wensen je een prettige voortzetting van de dag toe en tot ziens bij het volgende onderhoud met veel veilige kilometers gewenst.

Johan van Vlokhoven. (Velden)
17-08-2018

Toyota Klaver is een buitengewoon goede dealer met zeer goed en toegewijd personeel. Altijd netjes te woord staan, duidelijke uitleg over onderhoud, reparatie en aangeven wat vervangen dient te worden. Auto na beurt altijd gewassen en schoon terug naar klant. Geen poespas en rare verhalen zoals bij andere "Toyota dealers" die gebouwen en personeel in Toyota outfit hebben.Gewoon lekker menselijke benadering. Niks mis mee. Toyota kan aan deze dealer een voorbeeld nemen.

Huub Pijpers (Blitterswijck)
15-08-2018

Al jarenlang goede ervaringen met deze dealer en garage. Geen rare fratsen, kundige monteurs en er heerst een prettige sfeer.

Agnes Burhenne
10-08-2018

Je wordt er prima geholpen

Sef smeets
08-08-2018

vriendelijk en een eerlijk oordeel waar je als alleen staande vrouw op kunt vertrouwen

Mevr. Bol Ottenheym (Velden)
25-07-2018

Altijd correct behandeld en goed geïnformeerd.

Dhr J. Hagendoorn (Venlo)
18-07-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.