9,1
259 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Klaver

9,1

259 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima service

Braun (Reuver)
17-06-2015

deskundig, vriendelijk goede uitstraling

Anoniem
27-05-2015

Goede service en eerlijk

FW Kersten (Tegelen)
13-05-2015

Zeer goede service, en betrouwbaar

Geert Versleijen (Horst)
13-05-2015

Klant vriendelijk en professioneel

Lei Janssen (Velden)
29-04-2015

Ik kom al 25 jaar tot volle tevredenheid bij deze dealer

Hans Fleuren (Blerick)
29-04-2015

Een 9 vind ik een groot complement, zeer tevreden over de service. zeer mooi en schoon bedrijf. wat voor mij heel belangrijk is.

Anoniem
29-04-2015

alles is er goed

van Giesen (arcen)
08-04-2015

klantgericht

Anoniem
25-03-2015

Omdat de servies tot nogtoe goed is.

Hovens (Tegelen)
04-03-2015

Goede en vriendelijke behandeling en correcte uitvoering van reparatie.

Guus Kitzen (Venlo)
04-03-2015

goede service en vriendelijk

Anoniem
04-03-2015

ben zeer tevreden over mijn dealer, voldoet goed aan de wensen van de klant.

mha janssen (venlo- blerick)
25-02-2015

ervaring van 39 jaar

Rob Nooijens (Venlo)
04-02-2015

Goede garage maar ook zeker eerlijk en klantgericht

FW Kersten (steyl)
21-01-2015

Technisch bekwaam en betrouwbaar.Verder ongecompliceerd en altijd dienstbaar.

Edwin Vijfvinkel (Venlo)
07-01-2015

Ik ben er zeer tevreden over hoe zij de afhandelingen doen en je te woord staan.Geef dit ook altijd aan vrienden door.

Mevr.D.Zaeijen-Schreurs (Roermond)
23-12-2014

Bij ieder bezoek ben ik zeer tevreden

Dohmen HGM (Blerick)
09-12-2014

Vriendelijk, klantgericht, betrouwbaar en een snelle service

Anoniem
03-12-2014

Omdat wij zeer tevreden zijn over de service, klantvriendelijkheid en correctheid van onze Toyota dealer van klaver automobiel bedrijf

Dhr. L.G. Brenkman (Venlo-Blerick)
02-12-2014

Vakantiecheck gehad en tijdens onze heenreis ging het oranje motor management lampje branden, na afslepen en controle bleek dat er tijdens de check geen gas meting is gedaan(staat wel op checklijst) en toen geconstateerd had moeten worden dat de bougies verkoold waren en dat de luchtfilter helemaal verstopt zat. Hierdoor is hoogstwaarschijnlijk de katalysator defect en zitten wij met kosten die niet nodig zijn. Wij begrijpen inmiddels waarom Klaver geen dealerschap meer heeft. En zijn bezig met een andere professionele Toyota dealer.

Anoniem
09-10-2014

tevreden over het onderhoud, onvoorziene werkzh. worden telefonisch gemeld

Anoniem
30-09-2014

Altijd vakkundig en vriendelijk

Dhr Cornelissen (Venlo)
19-09-2014

WIJ WORDEN ALTIJD GOED EN CORRECT BEHANDELD

MEVR E.MUL (VENLO BLERICK)
19-09-2014

snel en goede hehandeling

Anoniem
11-09-2014

Service, vakbekwaamheid en prettige bediening!

Anoniem
03-09-2014

Klant vriendelijk en goede service

Anoniem
28-08-2014

Toyota Venlo: prima wagens, kundig personeel. Aan uitstraling van zowel het pand als de balimedewerker kan verbetering plaatsvinden.

B. Holla (Venlo)
25-08-2014

klantvriendelijk, goede service en belangstellend.

Jan Theelen (Velden)
25-08-2014

betrouwbaar,degelijk en bekwaam

Guus Kitzen (Venlo)
19-08-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.